Werkwijze Studio LND Stap één

De eerste stap naar een kaart op maat!

Alle ideeën op tafel

We spreken met elkaar af en treffen elkaar bij mij thuis om alle ideeën door te spreken. Wonen jullie te ver weg, of komt het qua timing niet uit, om alles in real life te bespreken Gelukkig kan er ook een heleboel via de mail. Jullie versturen alles wat jullie hebben aan ideeën/inspiratie/foto’s/teksten naar mij per mail.

Werkwijze Studio LND Stap 2

Stap twee

Jullie ontwerp!

Aan de hand van onze meeting en/of jullie ideeën per mail ga ik voor jullie aan de slag. Ik vraag een passende offerte aan bij de drukker en maak een eerste voorstel van jullie kaart. Beide stuur ik jullie via de mail. Jullie bekijken het eerste voorstel rustig en geven aan mij door wat hier aan aangepast moet worden. Zo gaan we nog 3 rondes door, zodat jullie in totaal 4 voorstellen ontvangen hebben en de kaart helemaal te gek en naar jullie wensen is .

Werkwijze Studio LND Stap drie

Stap drie

Proefdruk!

Ben ik voor jullie een Geboortekaartje aan het ontwerpen, dan laat ik een proefdruk voor jullie maken en bestel de enveloppen die jullie nodig hebben, zodat jullie deze alvast klaar kunnen maken. De enveloppen en proefdruk stuur ik in een pakketje naar jullie toe. Maak ik voor jullie een Huwelijkskaart, Verhuiskaart of Uitnodiging dan laat ik een proefdruk voor jullie maken en stuur jullie deze toe.

Werkwijze Studio LND Stap vier

Stap vier

De laatste checks!

Als er met jullie Geboortekaartje, aan de hand van de proefdruk, nog aanpassingen zijn aan de kaart dan pas ik deze digitaal aan. Mocht er iets qua kleuren zijn, dan kijk ik wat ik hier aan kan doen en laat ik nog een extra proefdruk maken om er zeker van te zijn dat de kleuren juist zijn. Deze stuur ik jullie dan natuurlijk toe. Is alles helemaal goed dan wachten we tot de kleine er is. Als er met jullie Huwelijkskaart, Verhuiskaart of Uitnodiging, aan de hand van de proefdruk, nog aanpassingen zijn aan de kaart dan pas ik deze digitaal aan. Mocht er iets qua kleuren zijn, dan kijk ik wat ik hier aan kan doen en laat ik nog een extra proefdruk maken om er zeker van te zijn dat de kleuren juist zijn. Deze stuur ik jullie dan natuurlijk toe.

Werkwijze Studio LND Stap vijf

De laatste stap..

Op naar de drukker en versturen maar!

Maak ik voor jullie een Geboortekaartje en is jullie kleine geboren, dan ontvang ik van jullie een mailtje met daarin alle geboortegegevens. Binnen 24 uur ontvangen jullie het digitale bestand om deze te controleren op alle teksten en gegevens. Zodra ik een akkoord van jullie heb ontvangen stuur ik het bestand naar de drukker. Zodra de kaarten klaar zijn, het drukproces duurt ongeveer 2 werkdagen, (met uitzondering van kaarten in speciale vormen) stuur ik, of de drukker, ze naar jullie toe. Ontwerp ik jullie Huwelijkskaart, Verhuiskaart of Uitnodiging en is jullie proefdruk helemaal goed? Dan zullen we de kaarten en enveloppen bestellen. Zodra het pakket klaar is (ongeveer 1 werkweek) stuur ik het jullie toe.