Wie ben ik?

LND staat voor Linda. Hee! Dat ben ik, degene die jullie kaart ontwerpt zodat jullie er helemaal verliefd op worden en er alleen maar naar willen kijken.

 

Vanuit de fijne lichte zolderkamer, mijn domein in ons huis, ga ik graag voor jullie aan de slag. Het allerleukste van mijn werk is de reactie van mijn klanten, jullie, nadat jullie de kaarten ontvangen hebben. Soms mag ik zelf de kaarten overhandigen, een andere keer doet de postbode dat, maar jullie reacties, daar doe ik het voor. Ik help jullie graag aan jullie eigen te gekke kaart.

 

Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan met het maken van vele verschillende kaarten voor vooral vele verschillende klanten. Ieder heeft zijn eigen wensenlijst en dat lijstje respecteer ik enorm. Ik hou rekening met jouw wensen, zoek het juiste papier, de juiste afwerking, de drukker die dit het mooiste kan drukken en soms, wanneer dit nodig is, gooi ik mijn eigen sausje er overheen. En doordat je door het proces verschillende voorstellen krijgt, kom je snel tot de kaart die helemaal klopt.

 

Naast het hebben van mijn eigen studio leef ik in een echt mannenhuishouden. Samen met mijn man, Martin, heb ik twee zoons, Sam (2012) & Max, (2017). De allerliefste en leukste natuurlijk. (Jullie begrijpen, in mijn domein vind je meer roze dan in de rest van het huis ; )) Om te ontspannen van dit huishouden, kun je mij op donderdagavond in de yurt van mijn yogajuf vinden, voor inderdaad… een fijne yogales. Verdere ontspanning vind ik in uitjes, dagjes, weekendjes en vakanties weg met mijn gezin, familie en vriendinnen.

 

Het beginnen van mijn studio is een stap geweest waar ik nog steeds ontzettend trots op ben. Ik probeer mezelf altijd te ontwikkelen, door middel van workshops, cursussen of andere hulp, maar ook mijn klanten zorgen ervoor dat ik weer hele nieuwe dingen onderneem. Het leukste is wanneer ik echt uitgedaagd word voor een ontwerp. Al wordt elk ontwerp natuurlijk met heel veel liefde gemaakt.

 

Ik hoop die van jullie ook aan mijn collectie toe te mogen voegen. : )

 

Liefs Linda

Contact

Linda Stammes

Juttepeer 11

1731 WT, Winkel

Email: lindastammes@gmail.com

Tel.: 06 4784 6767