Very & Lotte

Huwelijkskaart - Studio LND - Lotte & Verry - Foto 1 Huwelijkskaart - Studio LND - Lotte & Verry - Foto 2 Huwelijkskaart - Studio LND - Lotte & Verry - Foto 4 Huwelijkskaart - Studio LND - Lotte & Verry - Foto 3
Categorie
Huwelijkskaarten
Over dit project

Yes! Eindelijk mag ik deze prachtig trouwkaart met jullie delen! In januari waren deze namelijk al klaar om verstuurd te worden. En nu, na de bruiloft, mag ik ‘m showen. 

Lotte kwam, met haar heerlijke enthousiaste mailtjes, met een super leuk idee. Tenminste, dat dachten we allebei. Maar toen ik bezig was met het eerste voorstel, en deze ook hun kan op stuurde, werkte het op de één of andere manier net niet. Ze had namelijk een bepaalde sfeer bloemen in haar hoofd, maar op het karton kwamen deze gewoon niet mooi uit. Ja, dat kan ook. Dus zette ik in het tweede voorstel verschillende sferen neer. Waarbij eentje er echt uit sprong. Die hebben we nog hier en daar wat aangepast om ‘m perfect te krijgen. En, guess what, deze prachtige bloemen staan nu te pronken op de kaart. 

De final touch mocht ik aanbrengen door de veren aan het touwtje te bevestigen en deze om de kaart te knopen. De veren hadden een speciale link naar een bijzonder element tijdens de ceremonie. Hou ik van!

Wat een toffe kaart is dit geworden.