Sep

Geboortekaartje - Studio LND - Sep - Foto 1 Geboortekaartje - Studio LND - Sep - Foto 2 Geboortekaartje - Studio LND - Sep - Foto 3
Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Na het maken van hun trouwkaart, kreeg ik een aantal maanden verder de vraag of ik het geboortekaartje van hun zoon op me wilde nemen. Super leuk!

Ilse had allerlei ideeën maar het kwam er op neer dat het te maken had met botanisch, leopard/panter, goud en nog wat grafische prints of elementen. Dat laatste hebben we gelaten voor wat het was, dat zou de kaart niet beter maken. Toen we het ontwerp van de kaart hadden, dachten we het ook nog even in goud te proberen. Maar ook dit werkte niet helemaal lekker. Het oker/moster geel maakte de kaart mooier. 

Het ontwerp van de kaart hadden we al vrij snel voor elkaar. Maar er mistte nog iets, er klopte iets nog niet. Uiteindelijk hebben we de panter vervangen voor een tijger. En die maakte de kaart wel helemaal af, en viel alles op zijn plek.

Omdat de kaart vrij donker was, was mijn advies om de kaart extra mat te drukken. Zo zouden de kleuren en het ontwerp veel beter tot zijn recht komen. We hebben nog een versie geprobeerd op ander papier, maar de extra matte was toch het mooiste.

Zo zie je maar, je kunt van alles bedenken of ideeën uit werken, soms heeft een kaart tijd nodig om te kloppen. Ook niet erg, want uiteindelijk kom je tot de kaart die je helemaal te gek vindt en naar iedereen wilt versturen.