Geboortekaartje - Studio LND - Sara - Foto 1 Geboortekaartje - Studio LND - Sara - Foto 2 Geboortekaartje - Studio LND - Sara - Foto 3
Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Marloes was heerlijk op tijd met haar aanvraag voor het geboortekaartje van hun tweede kleine meisje. En in haar eerste mail gaf ze ook meteen haar inspiratie door. Heel fijn als het al zo op tijd en overzichtelijk binnenkomt. Bij mij gaan dan ook meteen de radartjes aan. Het liefste wil ik dan meteen beginnen, maar gelukkig start ik tegenwoordig eerst met het versturen van de offerte : )

Het kaartje van Sara mocht een silhouetten krijgen van haar grote zus met Sara zelf in de kinderwagen. En dan graag in combinatie met watercolour. Maar, het geheel moest wel een beetje stoer blijven. Martijn wilde dan ook nog wel graag dat het een beetje een landelijk sfeertje kreeg. 

Voor het eerste voorstel had ik vooral met het watercolour effect gewerkt. Hoewel de tekeningen en silhouetten perfect waren, bleef het kaartje te meisjesachtig. Uiteindelijk heb ik de silhouetten in het roze gezet en deze paste perfect. Er zijn nog ander kleuren de revue gepasseerd, maar roze was het mooiste. We hebben zelfs nog een uitstapje gemaakt maar alles in Lila, maar dat was ‘m toch echt niet. Deze roze versie, met de gouden hartjes en gouden tekst is toch echt de perfecte versie.