Rox

Geboortekaartje - Studio LND - Rox - Foto 1 Geboortekaartje - Studio LND - Rox - Foto 2 Geboortekaartje - Studio LND - Rox - Foto 4 Geboortekaartje - Studio LND - Rox - Foto 6
Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Voor Anne & Dennis was het helemaal een verassing of er een kleine jongedame of jongeman aan hun mooie gezin toegevoegd zou worden. Maar lekker uitpakken met het kaartjes, dat wist Anne wel. Want tja, als je een bloemenzaak runt (die overigens fantastisch is, zeker een kijkje waard) dan is het te gek om ook met bloemen op de kaart te werken.

Bloemetjes, botanische prints, en goud. Dat waren de steekwoorden die ik in de mail kreeg. Met prachtige beelden ter inspiratie. Ik kon meteen aan de slag. En het was ook meteen raak. Zo fijn om op dezelfde lijn te liggen qua stijl. 

Uiteindelijk hebben we de naam in rosé goud gezet, en een aantal veren aan de bloemen toegevoegd zodat het net even die extra touch kreeg. Ik weet van Anne dat ze dit ook altijd in de boeketten en bloemstukken doet die ze maakt, dus ook dit paste weer perfect.

De kaart is echt fantastisch geworden! Het kraamkaartje op kalkpapier voor de extra touch. En dan het bloemetje erbij, I love it. Gipskruid, wat ook wel babys Breath genoemd wordt en de symboliek heeft van eeuwig durende liefde. Als je Rox ziet, dan kun je ook niet anders dan voor altijd verliefd zijn om deze prachtige meid.

Ooh en als klap op de vuurpijl, hebben Anne & Dennis ook nog een mega geboortebord van de kaart laten maken, die in de tuin staat te shinen. Mega trots was ik toen ik ‘m in real life bekeek. Zo ontzettend gaaf om de kaart zo groot te zien. ♥️