Riff

Geboortekaartje - Studio LND - Riff - Foto 1 Geboortekaartje - Studio LND - Riff - Foto 2 Geboortekaartje - Studio LND - Riff - Foto 3 Geboortekaartje - Studio LND - Riff - Foto 4 Geboortekaartje - Studio LND - Riff - Foto 5
Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Na een geboortekaartje te mogen maken voor haar vierde kindje Yéro, had ik nooit verwacht nog een mailtje van Niluka te ontvangen. Ze was opnieuw in verwachting en zou over een paar maanden een klein mannetje in haar armen hebben. Ik had er weer zin in om voor haar aan de slag te gaan en opnieuw een prachtig kaartje te maken. 

Ergens mocht het kaartje wel passen bij die van grote broer Yéro, maar dan wel even anders. Na een eerste poging waar Niluka haar hart niet echt van ging stromen, hebben we het even opzij gelegd. Ze was ruim voor de uitgerekende datum, dus we hadden de tijd. En toen in ene kwam de inspiratie. 

Het kaartje is precies zo geworden zoals ze in haar hoofd had. Passend bij het kaartje van Yéro en toch helemaal anders passend bij Riff. Het leertje met zijn naam maakt de kaart extra stoer. Heel tof dat ik hier de juiste drukker voor mocht zoeken. Ooh en kijk die foto op de achterkant. Ik snap dat deze mama voor nog een kindje ging. Wat een mooi klein mannetje. En wat mooi dat ik ook zijn geboortekaartje mocht maken.