Geboortekaartje - Studio LND - Philou - Foto 1 Geboortekaartje - Studio LND - Philou - Foto 2
Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Ahh kleine Philou.. Wat ben jij mega ontzettend gewenst en wat hebben je ouders naar jou uitgekeken. Soms heb je een kaartje waar je kippenvel van krijgt, dat was deze zeker. 

Ramon & Mireille wisten precies wat ze op de kaart wilden hebben. Via een collega hadden ze mijn gegevens gekregen. En toen ik hun idee en verhaal hoorde wist ik dat dit een fantastische kaart moest worden. 

Een uitdaging was het wel. Want bedenk maar eens hoe je het gaat doen als je de vraag krijgt om een straatje te maken waarboven allemaal parapluutjes hangen. Die uitmond op het strand met een meisje starend naar de zee. 

Gelukkig had ik het beeld al snel voor me. En was het vooral nog bedenken hoe ik het uit ging werken. Eenmaal aan de gang begon het al snel vorm te krijgen en te lopen. 

Een aantal parapluutjes hebben hun eigen detail waar verschillende nationaliteiten en streken in terug komen. Met als extra detail in het roze parapluutje, drie sterretjes in goudfolie. 

Het is een heel vrolijk gedetailleerd geboortekaartje geworden. En ik ben er maar wat trots op dat ik deze heb mogen maken ♥︎