Geboortekaartje - Studio LND - Leon - Foto 1
Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Toen ik hoorde dat er bij Stijn & Eliza een tweede kleintje op komst was. Hoopte ik stiekem heel erg dat ze ook deze keer ervoor zouden kiezen dat ik het mocht ontwerpen. Ik wist namelijk zeker, en helemaal na het maken van het geboortekaartje van Julia, dat ik weer iets tofs mocht maken.

En yes! Dat was zeker het geval. Toen ik een dm van Eliza kreeg, maakte mijn vormgevers hard een sprongetje. Ze had weer zo’n fantastisch idee voor het kaartje van hun tweede kindje. Dat het een stoere jongen zou worden, dat wisten ze al. Wat de zoektocht naar inspiratie wat verkleinde, maar de ideeën niet verminderde. 

Nadat we bij elkaar hadden gezeten waren we er uit. Een kaartje met een hele toffe achtergrond. Met daaroverheen sowieso een kaartje op kalkpapier. Alleen het zoeken naar de juiste kleur en het juiste dessin voor de achtergrond was nog even een dingetje. Gelukkig kon ik Eliza gerust stellen, en wist ik dat het goed zou komen. 

En dat deed het. Hoe tof is deze kaart geworden! De dicht beboste kaart als achtergrond. En op het kalkpapier prachtig gedetailleerde takken. Met een kiwi vogel in het hoekje, verwijsend naar hun Nieuw Zeeland reis. ♥︎