Geboortekaartje - Studio LND - Joep - Foto 1 Geboortekaartje - Studio LND - Joep - Foto 3
Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Al super snel in de zwangerschap kreeg ik een berichtje van Jacobine. Of ik alvast tijd kon vrijhouden in april voor het geboortekaartje van hun tweede mannetje. Het geboortekaartje van grote broer Huub had ik al eerder gemaakt. Een heel tof geboortekaartje, en ik wist ‘m meteen voor me te halen.

Toen het tijd werd om te starten met het ontwerpproces. Kwam Jacobine bij mij in de studio om het idee van haar en Bram te vertellen. Ik geloof dat we niet meer dan 30 minuten met elkaar gesproken hebben. Want al snel was ik helemaal op de hoogte van hun ideeën en wist ik precies hoe het kaartje zou gaan worden. Sowieso mocht het weer zo’n toffe als voor Huub worden, alleen dan eentje met een mooi vervolg.

Wanneer ik nu naar de kaart kijk, geloof ik ook wel dat dit goed gelukt is. Een aantal dieren hebben we terug laten komen, maar we voor anderen hebben we nieuwe in de plaats gemaakt. Zodat het kaartje van Joep meer bij het nu past en bij welke dieren hij vast en zeker zal ontdekken.

Bootjes is een thema voor deze mooie familie. En ik vind het fantastisch dat ik dit zo op allebei de ontwerpen heb mogen verwerken tot twee te gekke geboortekaarten.