Iggy

Geboortekaartje - Studio LND - Iggy - Foto 1 Geboortekaartje - Studio LND - Iggy - Foto 2 Geboortekaartje - Studio LND - Iggy - Foto 3 Geboortekaartje - Studio LND - Iggy - Foto 4
Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Hoe tof is de naam die dit mooi meisje heeft gekregen, én hoe gaaf is het geboortekaartje wat haar ouders in gedachten hadden. Als aanstaande ouders met ideeën als deze bij me komen. Dan kan ik niet anders dan mega enthousiast worden.

Sharon belde mij op nadat de verloskundige (dat vind ik al zo leuk) mij als tip had gegeven. Ze had een idee voor het geboortekaartje maar wist niet of dit mogelijk was. Toen ik het hoorde was ik eigenlijk al meteen overtuigd dat het haalbaar moest zijn, maar dat ik de juiste drukkers moest vinden. Uiteindelijk dachten we alles in kannen en kruiken te hebben, maar kwamen we er achter dat de glitters toch niet de perfecte waren. We zijn uiteindelijk van het idee van de drukker afgestapt en samen besloten dat ik de glitters zelf aan zou brengen.

Het ontwerp hadden we vrij snel voor elkaar. Alleen het vinden van de juiste glitters was nog even een klusje. Maar uiteindelijk.. Hij is zó gaaf geworden! Echt weer een kaartje waar ik mega trots op ben. Love it!