Fem

Geboortekaartje - Studio LND - Fem - Foto 2 Geboortekaartje - Studio LND - Fem - Foto 1
Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Ik geloof dat dit de allereerste keer in acht jaar tijd is dat ik die meegemaakt heb. Maar de kleine Fem was al geboren voordat ik überhaupt wist dat ik een geboortekaartje voor haar mocht maken. 

Ik kreeg een berichtje van Nicky, dat ze mij aldoor wilde appen/mailen maar nog zo druk was met werken en dacht; Komt in m’n verlof wel. Maar toen haar verlof een paar dagen begonnen was, bedacht Fem dat ze het wel tijd vond om de wereld buiten haar moeders buik te bekijken. Een sterk eigenwijs meisje, waar ik uiteindelijk een hele mooie kaart voor mocht maken.

Ergens was het ook wel relaxt. Nicky wist wat ze wilde en wist ook dat het goed ging komen wanneer het in mijn handen lag. We hadden bijna dagelijks even kort contact over de kaart, en ook even over de kleine Fem zelf. Toch hebben we nog even een proefdruk laten maken, we wilden namelijk allebei zeker weten of alles er goed uit zou zien wanneer het gedrukt was. 

Gelukkig was dit zo en konden de final kaarten in mooie transparante enveloppen bij iedereen bezorgd worden. En werden vrienden en familie ‘officieel’ op de hoogte gebracht van Fem haar geboorte.