Geboortekaartje - Studio LND - Doris - Foto 1 Geboortekaartje - Studio LND - Doris - Foto 2
Categorie
Geboortekaartjes
Over dit project

Twee maanden voor de kleine Doris ter wereld zou komen, kreeg ik een mailtje van haar ouders. Of ik, na het maken van het geboortekaartje van haar grote broer Tijl, ook het kaartje van deze kleine meid wilde maken. Nog nooit nee gezegd op die vraag, natuurlijk wild ik dat doen. Waar ze bij Tijl precies wisten wat ze wilden, hadden ze bij Doris 0 inspiratie. Maar met zo’n leuke naam, wist ik dat het een fantastisch stoer kaartje mocht worden.

Nadat Linda een rondje pinterest had gedaan en ik op haar bord mee mocht kijken, zag ik veel verschillende stijlen. Maar gelukkig kon ik er het volgende uit halen: watercolour, donkere achtergrond en fijne tekening, met een kleine goud touch. Deze combineerde ik in twee verschillende schetsen. En de eerste was meteen raak.

Uiteindelijk hebben we de tekening en het lettertype iets verfijnd, en het formaat van de kaart een slag gedraaid. Zodat deze, en de tekeningen aan de binnenkant, een mooie verwijzing zijn naar het kaartje van haar broer.

Het is écht een te gek kaartje geworden. En zo tof dat het met de eerst schets al zo goed zat. Linda beschreef het zelf als ‘een schot in de roos’. En zo zie ik het het allerliefste. Heerlijk om op deze manier kaarten te mogen maken ♥️